Terapi
Når du har kontaktet mig pr. telefon, så laver vi en aftale for 1. konsultation, og her vil jeg i samarbejde med dig tilrettelægge forløbet. Forløbene vil variere fra klient til klient med hensyn til indhold og varighed.

Min behandling tager udgangspunkt i at hjælpe dig til at se dine egne ressourcer. Min behandling bygger især på den kognitive terapi. Jeg er dog også inspireret af flere andre retninger som den systemiske og den psykodynamiske.

Ved at arbejde med den kognitive terapiform, er det muligt at ændre uhensigtsmæssige mønstre i tanker og handlinger til konstruktive. Den kognitive terapi har vist veldokumenterede resultater i arbejdet med eksempelvis angst og depression. Det er også en korttidsterapi, hvor det ofte vil være nok med 8-12 konsultationer.

Jeg har erfaring i at arbejde med områder som: angst, depression, stres, sorg, selvskadende adfærd,  tvangshandlinger og lavt selvværd.

Psykolog Bente Jessen - Tlf.: 60 17 71 30
Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
SITEMAP:VelkommenRådgivningTerapiProfilKontaktSeo (IKKE SLETTE!!)